> CucuTokMat: Sabaq aku ada limit la weyhhhh !!!

Sabaq aku ada limit la weyhhhh !!!

Assalammualaikum ....



*fb fake minah perasan bagus !

aku dah lama pendam marah aku dekat hang . sori yaa guyss nie adalah fake fb S*** S*** bt Hanafi . dah terang lagi bersuluh pic default tu Gita Gutawa tapi yang aku heran ramai yang pecaya cakap minah nie yang mengaku nie pic dia. Eii .. pliss la. aku tak kisah la hang nak taruk pic pekejadah sekali pon. aku dengan minah nie dulu kawan . tapi tidak lagi sekarang . nak tau kenapa ??? bukan salah aku ok. 

Nie pesanan untuk hang minah kerek :

  • hang ingat hang sempoi kaaa ??? Hakktuiihh .... -.-"
  • hang ingat habis best laaa belagak pakai branded padahal pinjam duet orang. Puii... -.-"
  • hang ingat ada orang nak tolong hang time hang susah nanti ? tak mungkin laaa derrr..... dulu time hang senang hang pi merengek dengan membe yang lain bila hang susah duet tak dak hang mai cari aku ! wadde F*** aku bagi kat hang ! Puii... -.-"
  • jangan nak pandang rendah dekat orang sangat la weyh ! walaupon aku tak masuk Universiti tapi atleast tak lama lagi aku ada Diploma. banding dengan hang SPM ! kutuk orang ja pandai. Puii.... .o.0"
  • TOLONG jaga adap bahasa hang ! hang sedaq tak yang hang tuh biadap??!! Puii.... -.-"
aku TAK jeles dekat hang apa-apa pon PAHAM !! tak dak sebab yang nak buatkan aku jeles dengan hang. aku lebih suka life aku berbanding dengan life hang yang kaki gembang tak ketahuan ! -.- Eii.. aku geram dah lama dengan hang. sebab hang pompan paling BIADAP pernah aku kawan. kalau laaa aku ada peluang aku nak buh penampaaqq dekat muka hang !!!!

yang buat aku geram sangatt dengan hang sebab hang MAKI ADIK AKU  !!!!! hang sapa nak maki orang ??!! besaq sangat ka hang ??!! sempurna sangat ka hang ???!!. selama kita kawan aku tak pernah maki hang atau family hang. kenapa hang MAKI adik aku ???!! adik hang tuh terencat hang tak sedaq pulak !! 

AKU TAK KAN MAAFKAN HANG SELAGI HANG TAK MINTAK MAAF DENGAN AKU !!!!

S*** S*** BT HANAFI 
NO 11, JALAN ALMA JAYA 1,
TAMAN ALMA JAYA,
14000 BUKIT MERTAJAM .

hambikk . aku buh alamat rumah hang truih. kalau ikotkan hati aku nak jaaa aku tempek muka hang dekat sini biaq satu dunia kenai hang dengan perangai biadap hang tuh !


TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

EYFAalias said...

sabar sayang, bulan puasa ni. tak elok marah2:)

My Name is Mar said...

uiittt....
garangnya....
bulan puasa ni...

Aku dah jumpa pengganti SS