> CucuTokMat: menjawab pertanyaan Miss/Mr Anon .

menjawab pertanyaan Miss/Mr Anon .

Assalammualaikum .....


First , aku nak mintak maaf kalau entri Sabaq Aku Ada Limit laa Weyh agak kasar and kurang ajar . aku tak rasa aku memalukan dia sebab dia bukan nya artis or anak Dato ke Tan Sri yang pegi memana semua orang kenal.  Tadi aku dapat satu komen dari Miss ke Mr Anon ntah . So entri nie khas untuk U Miss/Mr Anon !!



  1. Miss/Mr Anon cakap aku tak dak hak nak maki si dia walau dia sejahat mana sekali pon. 
  • FYI , aku tak maki dia pon oke. ada ka aku mencarut dalam entri tuh huh ??? tapi si dia maki family aku derr....!! kalau maki aku SAHAJA , aku tak kisah ok. tapi dah membabitkan family aku tak kan aku nak diam ?? kalau kau , kau akan diam laa kalau orang maki-maki mak, ayah , adik-adik kau ??! -.-"
    2.  Miss/Mr Anon cakap aku tak boleh memalukan si dia dekat dalam blog dan suruh aku delete entri tuh .
  • aku malukan dia  ??? heelllooo . aku kaburkan lagi nama dia oke ! aku tak letak Full name dia pon. and aku tak letak pic dia pon. pic FB fake dia tuh pon aku kaburkan nama fake yang dia gunakan. so still malukan dia ke?? kau kenal si dia ke ?? try la suggest nama dia. -.-" aku tak rasa orang yang kaki blog macam kau yang suka jadi Anon and blogger-blogger yang lain kenal si dia. -.-"

Aku tak suka mencari musuh sebaliknya aku suka berdamai . 
Aku mengalu-alukan orang yang sudi berkawan dengan aku sebaliknya aku tak sudi orang nak mencari gaduh dengan aku.
Aku suka lebih menghormati orang jika orang itu menghormati aku sebaliknya aku benci orang tak hormati aku jika orang itu tak menghormati aku. 



TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

1 comments:

..cik gugu.. said...

biar je.. jgn lyn sgt..