> CucuTokMat: Pengsaann pabila ini berlaku .... -__-

Pengsaann pabila ini berlaku .... -__-

Assalammualaikum ....


haipp ! haipp ! ^__^

Adakah aku ditegur jejaka idaman aku di bus stop hari nie ?? 

atau 

Aku dilamar oleh Datuk "I" ?? 

ehem .... ehem ....

-___-

sebenar nye... err..... err ... (????) 

^..^ "

nie haa !


korang zoom mata korang dekat gegelung segiempat merah tuh .yeah .. ! Lyssa Secret follow blog aku weeyhh. ^_^ gilaa kau pengsan 10kali baru bangun kot. blog aku nie ape la sangat nak bandingkan dengan blog die kan. so rasaa terhaaaruuu itu perlu oke ! ^_^ thanks Lyssa for follow my blog ! haishh nie yang nak buat blog kasi lagi cun melecun nie. hahaha. (macam la aku pandai sangat. ceh ! )

klik SINI kalau nak tahu siapa Lyssa Secret tuh ! ^__*


p/s : aku memang suka buat hiperbola kosa TIGA ! ^..^v

TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

4 comments:

✖sLp mE pLz™✖ said...

aku follow ni aku nak ko pengsan 11x, xnak kalah dgn lyssa secret uh.. haha

CucuTokMat (^^,) said...

✖sLp mE pLz™✖

haha. 2hari pengsan gara SLP ME PLZ follow ai . ! haha. ^_^

Lyssa Dollixious said...

wahh .wahh . wahh . amboihhh :)
Boleh pulakk dia pengsan 10 kali yer. hehe :)

Malu dehh . di gelung kan dengan segiempat warna merah tuh.. huhuhuh :P

CucuTokMat (^^,) said...

Lyssa Dollixious

hulamak !! lyssaa baca entri aku dowhh. hehehe. =p