> CucuTokMat: Event entah papa . buat semak Mr. Noti aku jerk !

Event entah papa . buat semak Mr. Noti aku jerk !

Assalammualaikum ...


Kabare semua rakyat jelata ? hari nie guek nak umumkan pemenang tempat pertamaa [dot] [dot] [dot].. eh eh ! sejak bila anjurkan contest nie. (???)

Geddebuukk .... ! (>,<")

Opss... mimpi rupa nye. hehe..Dah stop membebel ! >..< 



cer tengok event mengarut yang aku dapat dekat pes-book ! tittle : "ADD LA SAYE UNTUK JADI KAWAN ANDA" . cciiee... ! ape tak de keje lain ke ape minah nie. (berdasarkan pic die dalam FB) motif dia buat event cegini maybe sebab tade orang nak add die atau die penat asyik die je kena add orang. maybe je la erk .... -..-"  dah tu boleh create untuk Group KAMI SI BLOGGER (KSB) sahaja !! -__-"

so kepada sesapa yang rasa nak nak buat event ala-ala cegini TOLONG JANGAN INVITE SAYA ! ^..^ (amaran ! ) buat semak noti aku tau ark. 


kalau event cegini tape la jugak nak invite orang. ada jugak la pekdahh die nye ndakk ?? (^..^) nasihat kepada semua yang ada pes-book jangan buat event tak dak pekdah kepada nusa, bangsa dan negara oke ?! .>..< berjiwa patriotik sikit sebab tak lama lagi nak masuk bulan kemerdekaan. wee....! 

(=

p/s : tak sabar nak makan rendang , ketupat , semperit bunga , almond London . soooddaappp nya...! ^____^ 




TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

cikblurr said...

dpt jugak...slalu dpt byk event2 ngarut2...malas nk lyn,...wat xtau ja....

sumaiyah mokhtar said...

betul2 menyampah gile buat evan semata2 nk suruh like gambar,