> CucuTokMat: Hafizzainal's Contest - Senyuman Mahal

Hafizzainal's Contest - Senyuman Mahal

assalammualaikum ....


malam nie aku gila kosa nak join contest. suma contest aku rembat. nie blog aku apa so what . hado aku kisah ? haha. ^__^ perhh... kerek gilar minah nie. oke oke. sori di atas kekasaran yang berlaku yang dibuat-buat. -_-


CONTEST SENYUMAN MAHAL



aku dapat tau contest nie dari CikBearBear. tertarik nak join contest nie sebab aku gila kosa contest ! hahaha. -..- alolo. menawan gilak senyuman Incik Contest nie kan. (^^,)

.
.
.
.
.
.
.

pejam celik pejam celik -..-"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










caaakkkkk ! 

^___^




Ini bukan cobaan, ini betul-betul kejadian ! ^__^

aku senyum time nie sebab aku hepi dapat pose dengan shawl stail Hana Tajima. lalalalla ~ tade la. tipu je aku nie kan keje. -__- aku suka senyum jugak ! kalau korang zoom mata korang kepada 180% kosa tenuukk mesti korang kan perasan 'sepasang' gigi siong aku yang chumil ! ^__^ aku memiliki sepasang gigi siong yang chumil (perasan jap) yang jarang dimiliki oleh manusia di abad ini. nak dijadikan citer, aku dikatakan mewarisi senyuman arwah moyang aku (tak penah tengok sbb terlambat lahir kedunia -.- ) sebab di dalam carta keturunan sehingga kini hanya aku dan moyang aku sahaja yang mempunyai sepasang gigi siong. see...!! i rasa bertuah you dapat jadi someone yang unik and special. Ohmmaaii...! (terasa macam nk ikat aku dekat pokok tak? -_-)

kali nie aku nak tag follower aku jer. siapakah follower yang bertuah tuh! ^__^


p/s : maap la yeee. aku sedikit perasan malam nie . kadang-kadang kita perlu memuji diri sendiri walaupon bagi orang laen berkata 'suckks' or whatever. pissnowor ! -..-v


~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~







TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

8 comments:

si skru™ said...

tenkiu tag skru..hehe..nk kne cari gmbo ni...insyaAllah skru akan wat...

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

si skru™

sama2 skru yang pandai menaip. ^__^

aniswany said...

hehe cantek ke sis anis ? pengsan kena puji.hikhik insyallah sis join keyh.

ewah2 gigi siong dia,keturunan raja besiong kot..i loike ^_-

fadlisabri said...

gud luck!

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

[ h a f i z ] said...

nice smile :D

[ h a f i z ] said...

congratss,, awak dapat no 3 utk contset sy..
contest senyuman mahal...
:)
thanks sbb join ye :D

Lilynn Sazlin said...

hehe. comel :)

Lilynn Sazlin said...

btw, singgah n follow :)