> CucuTokMat: Contest Friends Forever by ShafMechy

Contest Friends Forever by ShafMechy

assalammualaikum y'olss....

CONTEST FRIENDS FOREVER


klik SINI

macam biasa join contest lagi. asal jeles leteeww ~ hihi. T.T contest nie di anjurkan oleh seorang sahabat dari KBU. (Kami Budak Unik) haha. (: FAKE jek tuhh. ngee ~



dengan ini aku pertaruhkan pic nie untuk contest kali nie. 

Kenapa pilih pic nie? ^__^

sebab kami suma Gadis Cantik ! haha . -..-" ini adalah geng aku ketika berniaga pada Hari Konvo di kampus aku baru-baru ini. seriously i tell you, this is best moment that i never forgotten. segala dugaan sepanjang proses berniaga hari tu kami lalui bersama. dan aku dengan megah nya nak bagitau dekat y'oll suma ini adalah SAHABAT aku. tak kira time susah senang mereka sentiasa di belakang aku. kau hado ? haha. T__T aku masih ingat lagi, akibat sikap kami yang pemurah tahap gaban bukan setakat kasi diskaun 10% tau 20% . sekali kami bagi 40% daa.. bila kami inform dekat supplier kami ape lagi baran jugak la tokey tuh. mau tak nye harga barang asal rm55 kami jual rm43 tau rm40see.. pemurah kan kami nie ! haha. ^__^

inner tudung merah adalah Cik Epal Hijau. ngee ~ ^__^

yang menarik pasal contest nie opcos the PRIZEESS !! shafiq peliss i want that prize . (muka innocent) -..-' hihi

aku nak hadiah INI oke atas tajaan Droplet House . sebab aku nak hadiahkan kepada kawan baik aku for her belated besday. huhu. kejammm nye I ~ ^__^

3 Budak Chomel di Tag : 


TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

6 comments:

HajarRasdi [BdkKck] said...

okey2. nanti hajar join. =)

shafmechy said...

thanks join..gud luk..dh update list peserta dh =)

BearBear ^^ said...

woo..baeknye cikEpalHijau...
nak bg hadiah kat membe... :)

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

HajarRasdi [BdkKck]

oke HAJAR. ^__^

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

shafmechy

TQ shafiq. hope menang laa...hihi. ^__^

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

BearBear ^^

heheheee (=