> CucuTokMat: Williams, I Do......! ^___^

Williams, I Do......! ^___^

assalammualaikum dan selamat Hari Jumaat .... 


lagi sekali aku nak tunjuk pandai dekat korang suma. Fuhh ! penatt aku pegi library awam mahupon swasta untuk mencari bahan untuk kajian aku kali nie. T.T yeaayy !! berjaya mohong lagi sekali. haha. ^__^


dah dah. tak nak mohong dah pasni. kang suma visitor blog aku larikk plak. huhu. -__-  hari nie aku nak kongsi beberapa fact atau fakta yang kebanyakkan orang tak tau. sekarang nie aku tengok ramai dah yang ada blog. ada berbagai alasan mengapa serta kenapa mereka mencipta blog. tapi itu terpulang pada korang la kan. aku tak mau amik tau pon. hihi. -..-v


Siapa Pencipta Blog ?

haa.....sapa tau? sila angkat tangan setinggi KLCC. dapat tak? dapat tak? ok tipu sapa cakap dapat. ^_%


Si Pencipta Blog adalah seorang mamat saleh bernama Evan Williams. First, dikenali Blogger dan sekarang ditukar menjadi Blogspot yang aku guna sekarang nie tanpa dikenakan BAYARAN oke ! suke3. hihi. ^__^ aku tabik dekat mamat saleh nie. awat aku tak secerdik beliau tahh. sapa yang demam Tweet menge' tweet' tuh kalau nak tau dia la pencipta. see...! hebat kan. 



EVANS WILLIAMS

err....ada part time at your company tak ? (oke perasan) HAHA. T___T



TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. baru tau.. hehe. :D

Muhd Fadil said...

baru tau.

kita suka je kalau benda free ni. hahaha

CucuTokMat (^^,) said...

Muhd Fadil

TAU TAPE. bende free sume nak sapu kan3... hihi. =)