> CucuTokMat: final ! final ! oyeahhh... ! ^_______^

final ! final ! oyeahhh... ! ^_______^

assalammualaikumm and hai hai y'ollss.....




Att-10-tion >>> thanks kepada semua yang sudi BW ke blog cheq nie. walaupon beberapa kali datang sini tetap terpapar entri yang sama saja. hehe. -..-


JADUAL FINAL EXAM CHEQ >>

20hb April 2011 -----> bisnes management 
25hb April 2011 -----> marketing management [11.30am - 1.00pm]
                          -----> keusahawanan [2.30pm - 4.30pm]

JADUAL STUDY WEEK CHEQ >>

10hb - 12hb April -----> struggle to study keusahawanan -.-
13hb - 19hb April -----> need to memorize many fact in bisnes management -.-
20hb - 23hb April -----> time to memorize marketing management ! =.=
24hb April            -----> final touch for keusahawanan. -,-


see....!! betapa banyak nya subjek yang cheq nak kena menghafal dan menyimpan kejap kejap dalam kotak kedap udara dalam otak cheq nie. huhu. -.- walaupun hanya ada 3 sahaja final paper tapi satu subjek nak kena hafal satu buku setebal 3inci. fuhh ! meleleh peluh mendengor nye. -.-


dan disebabkan TIGA paper tersebut cheq dah tak buleh nak unline fesbuk . dan cheq terpaksa berenti berehat sementara dari blogging. Ohh my blogg ! i will gonna miss u baby. -.- kepada semua yang rajin BW ke sini cheq ucapkan terima kasih banyak banyak . untuk melihat entri entri cheq sebelum nie sila klik kat tarikh yang kelabu dekat calendar diary cheq kat sebelah nuuhh. cheq berehat sat ja. tak lama mana pon. nanti dah habis paper tuh cheq akan kembali blogging. thanks kepada semua yang support terutamanya geng geng KBU. *walaupon entah ade yang kenal cheq pon tak taw la. hihi. =.=


kepada blogger blogger yang akan menghadapi final exam cheq nak ucapkan semoga berjaya kepada semua . nanti buleh la kita sharing sharing cara cara hampa study kan. hihi. -,-




saja gegeh nak letak pic zaman moda moda cheq dulu. =.="


jum terjah kawan kawan cheq >>








~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~




TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

3 comments:

meaw said...

nama onie la,hehe..measeh :)

saya bukan tomato said...

hoho awat buh erika..tu pesbuk je..hehe ;p

gudluk taw!!!

Farhana Jafri said...

good luck okay.. bile dh hbis t jemput singgah ANASAURUS :)