> CucuTokMat: Finally diiktiraf jua. terasa diriku begitu berharga . ^__^

Finally diiktiraf jua. terasa diriku begitu berharga . ^__^

Assalammualaikuuummmm wbt semuaaa   .................... 


Weee....!! for the first time aku menang contest . hihi. (= aku dapat tau pon dari CikBearBear . waahh ! kemain pantas kau yeah . ^_^ pape pon thanks sebab inform aku erk. buat mase nie aku agak busy sikit becoz aku jadik 'babysitter' for this short semester break . sebab tuh no more updated entry from me. -___-"


tapi malam nie aku hepi sanggggggaaaaaaaaattt . ^___^ kalau Yuyu Zulaikha atau Nisa Kay happy sebab Nuff kasi 'bonus' dekat diorang tapi aku happy lompat sampai pecah siling sebab aku menang contest ni [dot] [dot] ...





Tok aku pesan tak rugi rajin senyum . kalau senyum sampai nampak gusi pon laaaggiii oke... ! ^___*


Walaupon menang third prize tapi aku rasa happy dapat memeriahkan contest yang dianjurkan oleh Hafiz ni . Tahniah jugak kepada the winner yang dapat bawak balik bear yang sangat comey ! ^..^" hope dapat win another contest yang aku join la. ^____^


p/s : jangan kedekut untuk memberikan senyuman . bukan susah pon and tak kena bayar se-sen pon kalau kita senyum .  bertambah sweett adalah . wee...! (= 

TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

congrats! kira menang jugak lah dapat no 3 pun. hahaha.. ramai woo yang join ri tu.

CucuTokMat (^^,) said...

ASaDa RyutaRo

tau tape... tak sangka plak menang dapat no3. kira okay la jugak tu kan. hihi. ^..^