> CucuTokMat: Blogging itu Seni - Kyerull Fresco ~

Blogging itu Seni - Kyerull Fresco ~

Assalammualaikum (^.^") ....





Hyee semua ! 

Dah solat ?

Dah makan ?

^_^

ok malam nie aku nak ajak korang , korang dan koraaannng semua join satu group yang bagi aku agak best jugak .even baru ditubuhkan semalam lepas kalau tak silap la. -.- walaupon baru jer ditubuhkan tapi setakat aku buat entri nie (24 June) dah 377 members dah join. Fuhhh ! agak cepat jugak la gak kan. yela dekat Pess-book tuh kemain belambak lagi group blog-blog. and ini salah satu nye la. 


So kepada you, you, and yu'olsss berminat nak memahami dunia blog sebenar serta ingin bertanya segala kemusykilan tentang blog korang boleh la join group BLOGGING ITU SENI. so kepada orang yang berseni silalah la join erk. heee ~ ^_^


=)


TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

8 comments:

JIJI YU said...

waa blog ko ade radio la weyh..aku suke ni...

Apih El Nino said...

Ada style la nama group ni. Tapi takde pulak orang invite utk join. Hehehe.

fyna said...

nk join jugak lah group ni ^^

--Sanam-- said...

Great post :)

Day By Diva
Day By Diva

CucuTokMat (^^,) said...

JIJI YU

dengar la woi.. ^_^

CucuTokMat (^^,) said...

Apih El Nino

ko ask je nak join. nanti ada la org approve ko nanti. :)

CucuTokMat (^^,) said...

fyna

join jerr fina. nice name ! =)

CucuTokMat (^^,) said...

--Sanam--

Ohh thanks dear. =)