> CucuTokMat: Jasa mu yang hakktuiihh. ^__^

Jasa mu yang hakktuiihh. ^__^

assalammualaikum...


tadi petang aku ada mintak tolong dekat seseorang untuk mengajar aku mendownload filem dari internet. klik sana klik sini. punya la lama nak tunggu habis download satu filem. 


----Opening in 5 Hours-----


tengah duk tunggu download lama sangat aku pon kuar pegi melilau pegi Nite Market . pasar malam la derr. -..-"



beli murtabak ayam = RM2.50 tadi. hee. -,-

balik dari pasar malam tadi baru aku bukak lappy tengok kot kot download benda tadi dah habis. Fuhh ...! dengan dada yang berkobar kobar aku membukak lappy yang tengah dalam keadaan mood standby . Bukak je lappy. Tup.. Tup... kuar lah filem yang aku download tadi. Yeaaayyy !! 


ni la rupa filem yang aku download dari tadi. -..- 

Ramzam Sihat !! gila best waa cakap lu... ! haha. hang ingat aku alien ka pa ada scan kat mata nie baca code banyak banyak kuaq filem. Podaceeiit ! ^__~  tapi tak pa oleh kerana hang sudi mengajar aku mendownload filem walaupon tak menjadi. haha. naahh ! aku tempek muka hang dekat blog aku yang indah lagi bercahaya nie. wahaha. ^___^


nie ketika mamat sengal nie time kecik kecik. waahhh ! pipi hang BAM BAM noohh. cumey nya pipi hang  !! haha. ^_^


nie apabila telah menjalani proses akil baligh . aiks ! awat putih semacam ja. hidung dulu nya penyek ala ala mamat indon mali dah bertukaq mancung . guna Botox ke cik abang ?! haha. ^__^



haaa nie baru betoi RAMZAM SIHAT ! wahh . taste kemain. dah macam vokalis Waliband. haha. ^__^

korang korang kalau nak belajar mendownload filem atau nak mintak filem best add la beliau di fesbuk. klik SINI . tapi filem yang U ja k. -__-" dia nie oke ja. tak sombong dengan orang. peramah plak tuh. tambah tambah dengan pompan . test market la konon. haktuihh ! haha. =..=" jangan risau dia  masih warganegara MALAYSIA. dia tak dak famili kat Lombok pon. wahaha,.


kepada Ramzam Sihat sila jawab soalan dari usahawan wanita yang berjaya nie k. -..- >>>

1) hang nie anak tunggal ka? sebab aku ada bukti macam nie.  ^_^


2) aku tengok hang nie anak manja ja. betoi ka? ^_^
3) kenapa "gf" hang SHIRO PALANX. nama macam laki derr... 
tak kann hangg ___  kut ?? hahaha ^_^

sila jawab di fesbuk aku yang femes tu oke. tu je la. sakit jari aku nak memuji hang bagai nak rak ni. TQ for ur filem. hehe. ^__^



~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~



TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

aniswany said...

hikhik penat tggu der...kena blja tgk filem guna bahasa coding nih...hahaha

UNA budak BAEQ said...

hahaha sabo je lah . ada tak kena mana2 la tuh . hikhik