> CucuTokMat: Cheq jahil tentang fesbuk, ^^,

Cheq jahil tentang fesbuk, ^^,

assalammualaikum...

Ni hao ma ?? ^___^ alhamdulillah akhirnya final dah habis. eh bukan kau dah announce ke sebelom nie? podaceiitt ! ^__^v sekarang nie cheq sedang menjadi 'penggangur' terhormat di abad ini selama 2 bulan. huhu.

PERHATIAN>> kepada sesape yang memerlukan pekerja sila kontek kontek saya k. ^__^

Maaf ! iklan tak berbayar sebentar. hihi. rasa puas nye dapat rehat cegini. ari ari cheq kuar melilau lilau dengan memba cheq. ni pon cheq baru balik ja dari pi merayap dekat Pacific nuuhhh. hari tu pi merayap dengan memba memba KBU. hari nie merayap dengan depa plak. ^^,

sebelum kuar rumah >> "adik , hang pi la cari kerja sama" kata ayah kepada cheq.

ayat yang sama sejak cheq mula stat cuti sem minggu lepas. huhu. sapa sapa yang ada fesbuk cheq mesti prasan sejak kebelakangan nie cheq tak bapa nak memunculkan diri di ruang fesbuk kan?? hampa mesti rindu wajah ayu nie kan. peewwiiitt !! (tolong lebarkan senyuman anda) -__-

cheq ni tak reti la nak men fesbuk (walaupon dah mendaftar sejak setaun yang lalu) . menda pa tak tau yang ada ruang kat atas tuh. pastu bila bukak ada angka merah kat atas. kadang 3, kadang 15. hishhh . tak paham la cheq. sebab tu la cheq jarang dah online online nie. perabih karen ja. wahahha. 

cheq harap la sangat sapa sapa yang cheq kenal yang ada skype tuh sila la rajin kan diri anda meng'add' budak yang tak seberapa nak maneh nie tapi ayu nya tetap ada. HAHA. hampa boleh search dekat skype : Nurfaten16.   (:  kepada yang nak baru nak kenal pon boleh ja nak add. hehe. gataiii niee.. (:



wif fina and eida. 
to fina > aku nak muntah tengok muka kau oke ! olmost 10years our frenship. luve u ! ^_^
to eida > i love u 'mama' ! 

aku menjadi gila + mereng bila duduk dengan hampa. aku tak suka oke !! 
love u. (:


~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~




TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

1 comments:

aniswany said...

baqu bule komen belog cek...haha caqi punya caqi bpa hari dah =p

cuti 2 bulan ja?bru nk pggey keja opis kak ,ta bule ah cmtuh ...huuu