> CucuTokMat: Geng KBU sambut Raya awal dari biasa ^_____^

Geng KBU sambut Raya awal dari biasa ^_____^

assalammualaikum..


Hari : Sabtu
Tarikh : 23 April 2011
Tempat : umah Onie , Tatia , Tomato


pada hari tersebut Geng KBU merangkap Kami Blogger Utara telah mengadakan jamuan Hari Raya....! yeaayyy... ^_~


Uppss !! Uppss !! leks luu. 

tadak la. saja nak buat gempak sikit kat hampa. hari tu adalah hari perpisahan pada 3 orang family KBU yang secara kebetulannya depa tiga orang nie adalah senior senior cheq kat poly nuuh. sadis. ~ baru nak kenal dengan depa tapi terpaksa ucapkan selamat tinggal sebab kak kak nie kena balik kampung halaman masing-masing sebab dah habis tempoh edah belajaq . ^_^" 


tapi walaupun dalam dok sedih sedih nie jamuan hari tuh perrhhh !!! meriah yang amat. cheq first time jumpa depa. sebelum nie cheq tak dapat nak join sebab ada hal kerja yang tak dapat dielakkan. pada hari tu pon sebenarnya cheq tak dapat nak hadirkan diri jugak sebab ada hal. tapi mujur la cheq dapat tangguh dulu hal tuh. jadi boleh la cheq beramah tamah dengan family "angkat" cheq nie. hihi. ^_^v


Haa... tema hari tu memang lain dari yang lain. tak sama macam gathering atau reunion kelab kelab lain yang cheq penah pi. nak tau tema apa.?? 
TEMA : Pakaian Tradisional Melayu. !!


terbaekkkkk...! siries suka gilak hari tuh. -..-


time tayang gambar pulok. -,-


bakar ayam . orang kuat adalah Che Ain. -..-


tempat Che Ain diambil alih oleh geng lelaki. -..-



sambil makan sambil gelak . uih. dasyat dasyat. hanya geng KBU ja boleh buat semua nie. hihi. -..-

pabila perut kenyang mulakan adegan adegan berposing maut ! ^..^





posing depan umah. -..-


soley ~ soley ~ -..-



tunduk bawah sebab semua pemalu macam saya ! haishh. =..="


Shhh....! comeiiii ~  -..-"


uih? michael jackson terbang kat atas. hihi. ^^,


errr..... T.T


renyiiihhh ... ^.^


KBU piisss...! ^.^


malu malu meaw. =..=



depan : tomato , tatia , onie
belakang : kak shida, Cik Gksb , Finaz


warna yang paling mendapat sambutan . purple !! my faveret too. -..-


adam , daus spartanz , adi suda , hadi

Pasangan adik beradik yang cheq baru dapat tau hari tuh ^.^v


adik hajar rasdi dan kakaknya Noo Oor -..-


Trio Nadh . HOT sibling ! -..- 


kak Finaz , kak Erin Azizan (kawan)


naim, abang nadh zee ree . -..- (kawan)

sorii la gambar nie cheq cilok selok dari pic orang len ja. cheq tak bawak camera hari tu. credit to Nadh Zee Ree dan Munet . 

last but not list , sorii sangat sangat sebab mungkin hari tu hampa tengok cheq diam sangat sangat konon kononnya baek lagi sopan la kan. Podaceiit ! -..- first time jumpa dengan hampa kan cheq malu sikit la. next time kita jumpa lagi na. best lepak dengan hampa. tak boring. ^.^v and nak mintak maaf sangat sangat sebab cheq tak ikut tema hari tuh sebab kalau diikutkan pukul2 cheq dah belah dari tempat kejadian. tapi disebabkan ada hal hal tertentu cheq terlajak duduk dengan hampa sampai lewat petang. lagi sekali cheq mintak maaf sangat sangat. haishhh ! bersalahnya rasa. :(


~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~




TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

7 comments:

H Y D E said...

nice read! nanti bleh sama2 jumpa2 lagi. cuma ada la segan silu tu masa jumpa tu kann

Mr. Straw said...

hahaha..selamat pagi.. memang kamu pendiam pon.shy shy la kononnya..hahahahaha

HajarRasdi [BdkKck] said...

like like like.. sebab gambar cek ada dalam tu. =p

mikro_kokus said...

Hahaha! Anak bulan keluaq awaii...tu yg sambut awai.... :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

diam byk tu..pasni jadi kecoh2 taw hehe

*47!k@# said...

pergh..besh!!

*47!k@# said...

besttttttt!!!!