> CucuTokMat: BOMBA !! POLIS !! AMBULANSS !! TOLONG2...!!

BOMBA !! POLIS !! AMBULANSS !! TOLONG2...!!

haiiipp assalammualaikum y'olss...

credit to Cik GKSB :)
EVENT : GATHERING KAMI BLOGGER UTAGHA
MASA : 12 TENGAHARI
TARIKH : 26 MARCH 2011
TEMPAT : TANJUNG ASAM, TELUK KUMBAR, PENANG.
AKTIVITI : BBQ, ICE BREAKING, GAMES.

*saja la kan nak tulis dua kali padahal dah terpampang besaq kat lam banner yang segak tuh haa.


GATHERING ???!! lagi seminggu ja lagi. apa aku nak pakai nanti. time gathering nie nanti suma ahli akan pakai t-shirt KBU. tapi ada jugak yang tak order t-shirt tuh. termasuk la aku. kenapa aku tak order ?? sebab PTPTIPU aku dah habis. waaa...!! t-shirt KBU tuh warna hitam. so aku pikiaq kalau nak matching dengan hat len better aku pakai t-shirt warna hitam jugak kan. baru la nampak seragam ja. nama pon 'kelab' kan. kena la pulun sikit. hihi.. heyyy !! ni bukan sebarang KELAB taw. sadap lar...!!


berbalik pasal hat t-shirt tu. the problem is aku mana la ada t-shirt warna hitam. kalau ada pon baju tidoq. huhu. dalam almari + loker  + laci kebanyakkan warna purple, pink, turqouise (btui ka aku eja. hentam saja la labu.) then, mana aku nak cari t-shirt hitam ?? det lak dah sengkek nie. aduiii la....sapa ley tolong aku nie weyh....aku nak p gath tuh nanti !! sob...sob....






~   s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u   ~




TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

meaw said...

yeahhhhhh!pastikan baju kaler hitam,semangat kbu! yeahhhhh...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

pakai baju apa pon tak pa janji pakai baju