> CucuTokMat: Pelacur adakah itu berhikmah?

Pelacur adakah itu berhikmah?


assalammualaikum o'lllsss.....

aku buat entri nie khas untuk membalas entri lensa rosak. nie pendapat aku. kau tak de hak nak hentam aku balik oke? 


1st sekali aku nak tanya gelarkan orang lain tuh pelacur adakah itu elok? tau la kau tak puas hati dekat Yuyu Zulaikha tapi tayah la sampai nak kasi komen kau yang 'bijak' lagi 'bernas' tuh dengan gelarkan orang PELACUR! kalu aku gelarkan kau BAPOK BLOGGER buleh dak???


aku tau la aku nie still baru dalam dunia blog nie. tapi gila tak besh ar bile jadi cam nie kan. blogger hentam blogger yang lain! apa kes bebb....


nie pendapat aku oke. bagi aku orang yang berjinak dalam dunia blog nie semua yang mempunyai otak otak yang kreatif tahap gaban. diorang ada idea tersendiri untuk menonjolkan diri diorang. macam aku memang tak suka amik port sangat lam dunia blog kutuk mengutuk nie. tapi kalau dah sampai calling calling orang laen tuh pelacur agak bebai la jugak kan membacanya. aku pon malas nak cakap banyak banyak kang tak pasal pasal aku plak masuk lam game nie.    I tak kuasa youuuu...................................


kepada lensa rosak >> sorii kalu entri aku nie membuat kau panas. sendiri mau ingat r....tak salah nak tegur seseorang demi kebaikan orang tuh, tapi lakukan cara yang berilmu sikit yeah.....


kepada Yuyu >> harap bersabar yeah...! nama anda sedang meningkat naik. standard la tuh kena fitnah memfitnah dan kutuk mengutuk nie. kalu tak caya pegi interbiu Siti Nurhaliza tengok. dulu sebelum dia femes dia kena macam macam. tapi now tengok la hidup dia sekarang. hebat kan......








~ s e k i a n  W a r k a h   d a r i  C i k  E p a l  H i j a u ~


TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

1 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

mekasihhh sayanggggg! hmmm.. walaupun banyak yang meluat akak, tapi ada juga yang tak :)