> CucuTokMat: owh owl

owh owl

akhir nya hajat aku tercpai jua iaitu untuk membeli seutas rantai OWL...!! haha. gler kaw....cute kot rntai owl nie...ri tu g round2 forever21....perrhhhh......geramm sioot..! klu ikot kn ati aku nie mau jew aku borong sume rntai owl kt situ..haha :) pe yg aku minat sal OWL nie bab die bercirikan vintage ala2 clasic gitu....hihi. sesuai la gan gaya aku bawak skunk...aku rse tiap gurl WAJIB memiliki aksesori nie....x kisah la cincin kew, rntai kew...jnji OWL...hihi. rantai nie sesuai klu digayakan gan T-shirt or Dress...klu kai dress with rantai OWL nie gaya korg mesty kn cool babeh...! ;) aksesori nie sesuai tuk mcm2 gaya jugak....xkisah gan wane ape pown..klu x cye try la cube... :)


nie salah satu gaya yg aku gaya kan bersama rantai OWL ...! juz a simple dressing dear...:)


nie my "GUGURL"...hihi. die gayakan aksesori nie gan kai bju kurung..spe ckp pkai pkaian yang sopan tak ley bergaya gan aksesori cm nie?? tgk cm gugurl aku nie...nice kn? ;)

k la tu je la my entry for dis day....next time aku post another aksesori yg aku suka oke..;) aku nie ske kumpul aksesori expecially gelang n jam tangan....tu fav aku <3....klu spe2 nk pnjm brang2 aku yg len buleh tp BUKAN gelang n jam tangan...SAYA SANGAT KEDEKUT BARANG ITU...!! hahaha :D

TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

1 comments:

Rozana Razali said...

jom shopping kat sini..

accessories murah2 je..

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com/