> CucuTokMat: Percubaan pertama buat doodle. ^_^

Percubaan pertama buat doodle. ^_^

Assalammualaikum . haippp sumee.. ^_^




caakkk !! 


haaa.... okay tak doodle pertama aku nie ?? wee..~ sanggup tahan mate sebab nak try buad doodle nie. -.- siap ade bulu mata lentiikk gitu Yuuu ! haha. ^_* anyway, aku nie bukan la expert sangat pasal lukisan nie (dulu time kelas lukisan mesti skip. haha. ;p) nie baru percubaan pertama aku. baru nak belajar buat muke. esok aku nak try buat badan, tangan, kaki sumee la. nanti kesian plak orang cakap doodle aku nie cacat plak kan. huhu. -__-" 


btw aku amik doodle Wan Hazel as my inspired to create mine too ! ^_^ aku suggest korang try la maen-maen dengan doodle nie. besstt wookk ! ^_^ 






TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

5 comments:

ツCik Ch0kiEツ said...

huaaa.. comelnya =D suke2..

EYFAalias said...

wahh! comel2. ehhehee

My Name is Mar said...

Wahhh....
Ni cucu tok mat wat guna cara scan and paint ke?..
or adobe illustrator?..

Wan_hazel said...

comel...ehehhe...bhgian stroke kene wat byk study lagi..ehehhe

aniswany said...

suka suka suka ! ajar pelissss !_!