> CucuTokMat: I nak baju yang vogue vogue. you ade ker ?? -___-

I nak baju yang vogue vogue. you ade ker ?? -___-

assalammualaikum...


cheq dah tadak baju !! almari dah penuh tapi cheq tetap tadak baju. macam mana nie. nak date esok tapi tadak baju nak pakai. huhu. kat online shoping banyak baju cantik. hishh !! geram nya . rasa macam nak beli ja suma. tapi harga rm50, rm70 ,rm90 bagai. alaaa murah la tuh. mana ada mahal kan ? baju cantik cantik mesti la harga pon cantik kan. cis ! belagak gila hang nie. =..="


hurmm. nak pakai baju apa erk. dress belang belang yang cheq beli bulan lepas pon cantik jugak.padan dengan shawl gaya Hana Tajima. >,< alaaa. tapi dah buhsan laa.. dah dua kali pakai dah baju tuh. malu la nak pakai banyak kali. hurm ^.^ 




eh nanti dulu.. ada lagi nie. nak taw apa ?? p tengok bawah..


































































tadak ??? sabaaarrr ...... nanti ada la tu  -..- " 























































































































tadak lagi ??? hihi >,<


























































































































oke dah penat main aci nyorok dengan korang. penah tak jadi situasi macam kat atas nuuh pada diri korang ?? ekspeceli pada girl atau girlfrens korang . haa'aah jangan nak mendalih cakap tadak girlfrens. taboh satgi ! >.< mesti penah kan . rasa annoying tak bila nak berhadapan dengan person macam nie ? annoying gila kan. rasa macam nak tepuk dahi dia kuat kuat kan. T.T  


bagi cheq la kan tak perlu la sampai nak beli baju baru setiap kali nak kuar. setakat nak pegi date tuh alahaiii pakai jer baju yang mana ada dalam almari. and then nak lebih tragik macth je la dengan apa apa ekzos aksesori yang cantik . sekarang kan dah banyak aksesori yang cantik cantik kan. dari atas kepala sampai la ke kaki. haaa... tak kan tak cukup lago aksesori ?? haduyaii... nie pendapat cheq la kan . if you well in pick and match sure everybody will love you. =.=" 






~ s e k i a n  w a r k a h  d a r i  C i k  E p a l  H i j a u  ~

TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

2 comments:

Mas-Azi-Mah said...

betttul betull tayah nak membazir.. tp kalau mampu boleh jeee kan...



knpe nak klik dekat post a comment tu mcm lari skit ey?

Mas-Azi-Mah said...

betttul betull tayah nak membazir.. tp kalau mampu boleh jeee kan...



knpe nak klik dekat post a comment tu mcm lari skit ey?