> CucuTokMat: ceritera KBU ~~

ceritera KBU ~~

assalamualaikum

petang nie jari jemari aku terasa gatal la plak. Oppss...! aku nak dapat duit ka?? 
eh pasan lak. sapa la yang pemurah hati sangat nak belanja kau makan erk...
eh mesti la ada... Mak Ayah aku selalu belanja aku makan ! hahaha :D

oke oke STOP membebel ya Fatyn..! 

aku nak cita kat hampa suma tentang satu grup yang aku dah join. ala group yang ku cita sebelum nie tentang gruop khas untuk blogger-blogger yang berada di utara Tanah Air. group nie memang best. selalu happening jer.kalau aku boring aku bukak jer page group nie ada saja benda yang depa nak menyembang.

maybe orang yang berjinak-jinak dalam blogger nie memang spesies mulut macam bertih jagung kot. makna tak nya kalau kat chat tuh bertubi-tubi mesej depa masuk. tak menang tangan nak baca. hihi.

walaupon aku tak berapa join sangat chat tuh tapi aku sekadar duduk tepi tengok celoteh hampa ja. mereng jugak budak-budak group nie erk. hihihi

Oppss...! jangan marah yer geng.. :P

aku rasa tak ramai yang tahu tentang kewujudan aku dalam group tuh sebab aku jarang amik port sangat baik dalam chat room mahupun dalam wall. bukan aku seorang yang sombong ye..

Oh tidak sama sekali..!

Aku nie jenis tak peramah dan juga tak pendiam...!

eh apa nie fatyn. peribahasa baru ka tuh?? 
 tak de la tu la ayat yang aku cipta sendiri. amacam boleh diterbitkan dalam kamus Dewan Bahasa tak? 

oke meh sini aku nak terjemah apa yang aku merapu kat atas tuh.
 oke aku bukan jenis yang peramah tapi tak bermaksud aku nie pendiam. makna kata aku nie jenis banyak cakap jugak. silap hari bulan hampa suma tak larat nak layan perangai aku yang macam budak-budak.. 

so kepada geng-geng KBU aku nak mintak maap sangat mungkin hampa ingat aku nie seorang yang sombong dan kacak bergaya! hahah tak de la. sebenarnya aku oke ja. aku bukan jenis yang sombong k.
 cuma pemalu sikit ja.. hihi. 

apa-apa pon aku suka group nie. suma satu kepala ja. 
Oh ya..! aku tak sabaq rasa nak p gathering nanti. mungkin kat situ hampa leh tengok prangai aku macam mana. jangan samapai pas gathering tuh aku dengaq da yang sakit jiwa sudaaa.......


Geng-geng KBU otak mereng + kuat merapu..! 



sapa percaya aku dah berumur 20 tahun dengan berbekalkan muka macam nie??? agak menakutkan ya...!


TERIMA KASIH DAUN KELADI, SUDAH BACA DATANG LA LAGI ! =)

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahaha..

thanks join =)

AdiSuda said...

u also crazy n ting tong mehh..i know u la..ahaha..^_^v

mars mell-o said...

visited and follow..:)